Olemme avoinna Ma-Pe 9-19

Mitä on ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on voimavarakeskeistä, vahvuuksiin keskittyvää terapiaa. Ratkaisukeskeiselle suuntaukselle on ominaista keskittyä yksilön vahvuuksiin ja tunnistaa asioita, jotka ovat hyvin. Ratkaisukeskeisyydelle on tärkeää myös tunnistaa asiat, jotka toimivat.

Erityisen hyvin lyhytterapia sopii masennus- ja ahdistustiloihin, elämänkriiseihin sekä itsetuntemuksen yleiseen kasvattamiseen.

Terapiassa keskitytään tämän hetken ongelmien ratkaisuun, sekä löytämään asiakkaan omat voimavarat ja vahvuudet, jotta hän selviytyy jatkossa ilman terapiaa.

  •  Ratkaisukeskeinen terapia räätälöidään tarpeiden mukaan
  • Tyypillinen kesto on 1-20 kertaa.

 


Minä


Hei! Olen Satu Filipczak-Räty 44-vuotias hyvinvointialan yrittäjä Kuopiosta.

Olen toiminut täysipäiväisenä yrittäjänä 2018 vuodesta saakka. Toimialaani kuuluu hieronnat, rentoutukset, energiahoidot, liikunnanohjaukset, uimakoulut ja vauvauinnit. Opiskelin työn ohella ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja valmistuin maaliskuussa 2024.

Olen kokenut itsekin paljon ikäviä asioita ja menetyksiä elämäni aikana, joista olen onnekseni selvinnyt, ystävien, perheen ja ulkopuolisen avun voimin. Vaikeat ajat ja niistä selviytyminen on vienyt minut kohti hyvinvointi yrittäjyyttä ja halua auttaa muitakin selviämään elän kriiseistä. Olen sinunkin tukenasi jos niin haluat!

Lisää minun tarinastani löydät täältä https://www.satumaisethyvinvointipalvelut.com/sadun-tarina/